Chiar dacă primul eșalon județean este în plină desfășurare liderul la zi al campionatului, Unirea Braniștea, continuă campania furibundă de achiziții. Înaintea jocului din etapa a VIII-a formația din Braniștea și-a prezentat cea de a 21-a achiziție din acest sezon. Ultimul sosit în echipa pregătită de Ionuț Niculcea este Cătălin Enache.

Portarul de 22 de ani a mai jucat în cariera lui pentru SC Oțelul, CSU Dunărea de Jos și Avântul Valea Mărului, toate în Liga a III-a. Înaintea lui Cătălin Enache liderul primului eșalon județean a mai realizat alte 20 de transferuri:

Adrian Anastasie
Vlad Antofe
Mădălin Blănaru
Ionuț Ciotîrcă
Ruben Codreanu
David Dima
Filip Dima
Alin Drăgan
Mădălin Grădinaru
Mădălin Hilohi
Marius Manea
Lucian Murgoci
Iulian Năpîrlică
George Popa
Constantin Spânache (Boboc)
Cosmin Stoian
Daniel Vicol
Alexandru Vlasie
Daniel Voicu.
Alexandru Istrate
Gruparea din Braniștea a punctat și la nivelul staff-ului tehnic. Banca tehnică este condusă de Ionuț Niculcea, tehnician ce a pregătit în trecut Sporting Liești în Liga a III-a, cu Ovidiu Lupu antrenor secund și Florin Bădărău antrenor cu portarii. Inedit pentru nivelul eșalonului patru jucătorii echipei din Braniștea beneficiază și de serviciile unui maseur, poziție ocupată de Lilian Ciontu. Conducerea clubului din Braniștea este asigurată, începând din acest sezon de Vasile (Vali) Vrînceanu, manager general, și Gheorghe Mogoș – președinte.

Altfel, Unirea Braniștea conduce în Liga a IV-a gălățeană cu 24 de puncte, golaveraj 58-4. În etapa a IX-a echipa din Braniștea are programat meci pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni, duminică, 31 octombrie.

www.sportgalati.com