Revenit în primul eșalon județean după o ”escală” în Liga a III-a cu defuncta Avântul Valea Mărului, fostului golgheter al campionatului Constantin ”Boboc” Spânache nu i-au trebuit prea multe jocuri pentru a se remarca și în tricoul actualului lider din primul eșalon județean.

După ce a marcat câte un gol în primele două meciuri ale sezonului, cu Covurlui Târgu Bujor și Agrostar Tulucești, ”Boboc” și-a trecut în cont prim triplă stagională în jocul considerat derby cu cei de la Voința Cudalbi (victorie 8-0). Atacantul de 34 de ani al celor de la Braniștea a marcat două goluri până în pauză, minutele 24 și 31, iar cea de a treia reușită a fost marcată în minutul 70.

Cu cele cinci reușite de până acum ”Boboc” și-a depus candidatura pentru un nou titlu de golgheter în primul eșalon județean. Precedentul titlu de golgheter a fost câștigat de ”Boboc” în sezonul 2017-2018, campionat în care a marcat 52 de goluri pentru Zimbrul Slobozia Conachi. În perioada în care a evoluat pentru ”zimbri” Spânache a fost ”văduvit” de titlul de golgheter în sezonul 2019-2020, campionat întrerupt de pandemie. În momentul întreruperii ”Boboc” avea 41 de goluri marcate.

www.sportgalati.com